sig forstevalgsforsvar klubben fodboldtrojer

sig førstevalgsforsvar klubben fodboldtrøjer stolpen efter Casemiro fejltagelseHjemmets
Real Madrid er usikker på Dani Carvajals velvære og fremtidige tilgængelighed, efter at han blev diagnosticeret med en hjertesygdom.
Nyheder blev filtreret ud af Bernabeu i sidste uge, at den spanske internationale var blevet diagnosticeret med en viral infektion, som havde påvirket hans hjerte, og derfor var han ude af aktion – ubestemt tid.
Achraf Hakimi blev afleveret sin første hold debut af Zinedine Zidane i 2-0 sejren over Espanyol, mens klubben ventede på yderligere rapporter og diagnose fra læger.
Carvajal, som har etableret sig som VM Fodboldtrøjer førstevalgsforsvar ved klubben, underskrev en ny kontrakt i sidste måned og forpligtede ham til klubben indtil 2022.
Madrid har været ret afdæmpet i starten af ​​sæsonen, fordi de ikke har vundet hjemme hidtil, men de havde Isco til at takke for en god tre point mod Espanyol.
Cristiano Ronaldo var skaberen til Iscos første mål, før midtbanespilleren ville afslutte et godt træk med Marco Asensio.
Gæsterne havde chancerne for at komme igennem Gerard Moreno, men han fandt det svært at finde sine skydesko, og ramte stolpen efter VM Fodboldtrøjer en Casemiro fejltagelse.
Hjemmets side dominerede spillet hele vejen igennem, men chancerne fra de besøgende kom stadig, da Marc Navarro kom tæt på i anden halvdel.
Isco var lige på et trick, da han tvang Pau Lopez til en god redning, mens Sergio Ramos var tæt på et hovedstød, som snævert gik over målestangen.
Sejren ser Real Madrid komme sig tilbage til relativt god form, men de sidder stadig syv point fra liga-ledere og bittere rivaler Barcelona, ​​der slog Las Palmas 3-0 på Camp Nou på søndagen.